Сервери, ссилки на закачку
|
|
Dok | Дата: Понеділок, 28.09.2015, 11:51 | Сообщение # 1 |
Генералісімус
Статус: Offline
| Започатковуємо проект "Контра для 5.56"
Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
|
|
| |
SAM | Дата: Понеділок, 28.09.2015, 15:24 | Сообщение # 2 |
Генерал
| Завантажання CS 1.6 тут: http://counterstrike.org.ua/files/download.php?file=1
YOUTUBE канал DynamixMotion
|
|
| |
Tank302 | Дата: Понеділок, 28.09.2015, 19:05 | Сообщение # 3 |
Капітан
| Сем, по твому лінку аваст матюкається на вірусяку.
Я качаю Counter-strike 1.6 [RePack](2011) Ukr зі старого доброго Гуртому
Захист: пароль при інсталяції: Voronych Опис: Дана версія дистрибутива Counter-Strike 1.6 розрахована саме для даного порталу, тобто на українську частину населення. Повністю українізована і має декілька приємних доповнень. Особливості репаку:
1)Автор репаку SlavikVoronych 2)Замінені майже всі моделі зброї. 3)Реалістичніші звуки вистрілів. 4)Українська мова. 5)Українська озвучка. 6)Є патч для пошуку серверів. 7)Новий фон в головному меню.
-куме! -шо? -а знаєте що по-кацапськи означає слово "шабля" ? -ні -тихіше панночко :)
|
|
| |
SAM | Дата: Понеділок, 28.09.2015, 19:08 | Сообщение # 4 |
Генерал
| Цитата Tank302 ( ) Сем, по твому лінку аваст матюкається на вірусяку. То False positive. в мене то норма іде. можна любу зборку яку хочеш!
YOUTUBE канал DynamixMotion
|
|
| |
Dok | Дата: Середа, 30.09.2015, 07:09 | Сообщение # 5 |
Генералісімус
| до уваги учасників проекту, вчора відбулись бої за участі Танка Кобри, Сема, і Дока, на тестовому сервері, який викладено вище. Дякую всім хто відгукнувся та за класну гру. Наразі ігри будуть проходити за графіком на тому сервері, з часом буде відкрито власний.
|
|
| |
Dok | Дата: Середа, 07.10.2015, 08:50 | Сообщение # 6 |
Генералісімус
| Сем а ти сам робив сервак, чи скористався готовим, бо я замутив готовий і вроді шпіляє, але не знаю як буде коли інші підєднаються , бо може бути так як в тебе, ти заходиш а інші ні, вчора пробував законектив нот і комп, то шпіляв з малою, а ле то з одного ір адресу, треба протестити сьогодні, танк казав що може також підєднатись,після обіду скину адрес сервака тут на сайті, і вібері
|
|
| |