[ Новые сообщения · НА ГОЛОВНУ · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Форум » Ігри від 5.56 » Локальні ігри » Гра 29.05 "Війна кланів" або Куликівська битва (запрошую команду 5.56)
Гра 29.05 "Війна кланів" або Куликівська битва
DokДата: Середа, 11.05.2011, 18:57 | Сообщение # 1
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
Далекий 1974р, в містечку Львів що знаходиться по близу Куликова, банда збирає та групує свої сили для остаточного та рішучого удару по наркоковбасникам, які захопили весь ринок продажу наркоковбаси. Головний провідник бандюків Антикумар, виступає за рішуче та швидке знищення виробництва наркоковбаси яке належит наркоковбасному барону Геричу, та налагодження свого виробництва кумарних сердельок, та мережу будок з шаурмою. Барон Герич та циганва не зважаючи на загрозу з сторони Антикумара та поплічників нарощує виробництво наркоковбас, і тулить через підставних осіб на самих відвідуваних ринках Львова. не зважаючи на те, що території ринку належать Антикумару, це з свої сторони тільки підливае масла в огонь в складні стосунки між головними авторитетами регіону.
Коротка біографія Антикумара: Народився в кінці другої світової війни в школу не ходив, читати писати невміе, у 1965 році вступив у Львівський Національний Університет, по спеціпльності інженет технолог виробництва, але був відчислений за вбивство декана. далі сколотив банду, в розшуку з 1970р. Особливі прикмети .... дані відсутні хтось спалив картотеку в райвідділі.
Біографія барона Герича: Народився під високим замком в тихій мирній злодійскій сімї, тато був кидало мати гадалка , ворожила по селех, переїхав вКуликів , де з ранніх років продавав наркоковбасу, та вникав у виробництво, швидко розпочав свій власний бізнес та розбагатів, купив звання барон, а старого барона отравив передозом наркоковбаси, яку приготував власноруч, притягів до органів немав, в міліції має кришу, рідний брат по татові - сержант ппс, який все покривае, та кришує його бізнес, характер добрий з друзями відзивчивий та чуйний, особливі прикмети : лице циганської національності з вигляду 28-35 років одружений мае дітей, на запитання скільки, затрудняється відповісти.

Де буде проходити гра: якщо буде транспорт то або червогоград, або піонер табів, якщо ні то кончина школа, або дибільний тец, або ліс брюхи шо тоже забімбав</span>

Частина друга« Завязка» Пацани зі Львова приїхали на стрелу в Куликів-з слів Антикумара- все пройде гладко, пошугаєм циганву, заберем наркоковбасу, та бабло потім погуляєм з месними телами.( тому взяли з собою шашличок водяру і тд) Але барон прочухав цю гнілу постанову, і сказав ромам буди на стремі, кобасу всю поникати , а шо не вдастся то захавати, шоб не дісталось отморозкам зі Львова
Частина третя » Розвязка» Після невдалої стрели яка ні дочого не привела ( помирному рішити не вдалось)
Пацани повитягали пухи почали ними махати , тіпа будуть стріляти, але акуми посідали, і на тому вся бровада скінчилась, забили стрелу на 12 годину. Барон тим часом заникав всю наркоковбасу та заняв оборону( акуми позичили в інших циганів з сусіднього селоа, Один з Ромів Петро іздив за ними на мопеді)
Пацани тим часоч чухають, шо пролітають як лашари, без ковбаси їм вертатись нефіг рішили пощіпати циганву та забрати все що є в них,
Частина четверта «Фінал» фінал ак завжди всім відомий « канцовка марганцівка» Команді переможцю гарантований приз та пам’ятні грамоти
кінець гри 14-16.00 як получитьсяПо закінченню шашлик та пойло


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
DokДата: Середа, 11.05.2011, 19:00 | Сообщение # 2
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
[size=10]Завдання сторін:
Циганва:[/size]1. Прибути на місце (далі Куликів), Отримати 300 тугриків,зайняти оборону цехів наркоковбаси (3 шт.)
2. Відбивати захоплені точки (якщо, будуть захоплені цехи, братвою, то це вже будуть називатись, Будки з шаурмою) знищувати братву, та уникати зустрічі з «злодієм в законі Черепом» ( пояснення про злодія нижче)
3. При зустрічі з Черепом, він (Череп )накладає на гравця, якого зустрів дань (мито) або просто рекет, тоді гравцеві потрібно віддати йому 100тугриків(тгр), якщо їх немає, то гравця може відкупити товариш по команді, на місці за 200тгр. Якщо немає можливості відкупитись, то гравця чекають тортури в підвалах братви (тортури тривають 15 хв.), ( гравець який побував в підвалах братви в кінці гри платить штраф 300тгр.) після чого гравець повертається на місце бойових дій. А саме на точку підконтрольну Циганвою.
4. Після того як гравця вб’ють він топає на мертвяк , Викладає там свої гроші у спеціальну коробку , чекає 15 хв., Звязується з командиром та взнає де точки підконтрольні циганвою топає на точку підконтрольну Циганами
5. На точках,підконтрольних циганвою, після того як він вийшов з мертвяка, або з підвалу братви, він отримує 300 тгр наголошую на точках,( там будуть коробки з баблом, надіюсь на чесність і ніхто не візьме більше). та продовжує грати
А). гравець , котрий не взяв бабло з точки( визнається лошарою) та продовжує грати без бабла.( можна позичити у спів командника, принаймні на можливий відкуп від Черепа, якщо зустріне)
6. Якщо точки відсутні( захоплені братвою) то гравець має право з командою , або самотужки захопити точку та встановити там свої права перший хто встановив на ній свій (скажемо умовно прапор,може бути щось інше), отримує 600тгр. Якщо не вдалось захопити дивимося вище ст5.п.А.
7. В Черепа бажано не стріляти, але якщо того вимагають обставини, можна. Але гравець котрий вбив черепа йде з ним на мертвяк(і там викладає все бабло зрозуміло!!!)
8. Череп може стріляти у відповідь , [size=11]або коли гравець не реагує на наказ зупинитись тобто проводить активні ді
ї просто так Череп сам не починає. Череп на мертвяку проводить 5 хв.
9. Співпраця з сержантом Петренко ( Сержант щемить бандюків, забирає в них бабло, садить в КПЗ кришує бізнес Герича) далі докладніше…
10. При собі гравець може мати не більше 900тгр.Залишок якщо такий буде здавати Барону, або Сержанту Пертенко, це в цілях безпеки( бо якщо вбють то все бабло прийдеться лишити на мертвяку)
11. Барон все зібране бабло віддає Сержанту на зберігання.


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
DokДата: П`ятниця, 13.05.2011, 14:36 | Сообщение # 3
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
Братва:1. Кржен гравець отримує по 300 Тугриків (тгр). Знайти та захопити Цехи виробництва наркоковбаси, та встановити на них точки продажу шаурми.
2. Відбивати захоплені точки (якщо, будуть захоплені точки, Циганвою, то це вже будуть називатись, Цехи наркоковбаси) знищувати Циганву, та уникати зустрічі з «Сержантом ппс Петренком» ( пояснення нижче).
3. При зустрічі з «Петренком» гравець зобов’язаний відкупитись від правоохоронця, такса 100тгр, якщо грошей браток немає, то йому може зичнути його братишка по команді, шоб відкупитись на місці, він вже змушений віддати 200тгр, якщо і це не вийшло , то батка забирають до КПЗ і утримують в обезяннику 15хв. До вияснення особи., та обставин злочину. В кінці гри стягуеться з гравця штраф 300тгр котрий просидів в КПЗ
4. Після відбування покарання гравець повертається в гру( топае на точку підконтрольну бандюками, «точка продажу шаурми»).
5. Після того як гравця вб’ють він топає на мертвяк , Викладає там свої грош у спеціальну коробку і, чекає 15 хв., Звязується з командиром та взнає де точки підконтрольні Братвою, топає на точку підконтрольну Бандюками
6. На точках,підконтрольних Бандюками, після того як він вийшов з мертвяка, або з КПЗ, він отримує 300 тгр наголошую на точках,( там будуть коробки з баблом, надіюсь на чесність і ніхто не візьме більше). та продовжує грати
А). гравець , котрий не взяв бабло з точки( визнається лошарою) та продовжує грати без бабла.( можна позичити у спів командника, принаймні на можливий відкуп від Сержанта Петренко, якщо зустріне)
12. Якщо точки відсутні( захоплені Циганвою) то гравець має право з командою , або самотужки захопити точку та встановити там свої права перший хто встановив на ній свій (скажемо умовно прапор,може бути щось інше), отримує 600тгр. Якщо не вдалось захопити дивимося вище ст5.п.А.
13. В Сежанта Петренко бажано не стріляти, але якщо того вимагають обставини, можна. Але гравець котрий вбив Сержанта йде з ним на мертвяк(і там викладає все бабло зрозуміло!!!)
14. Сержант Петренко може стріляти у відповідь, або коли ігнорують його наказ тобто гравець проводить активнідії ( втікає ігнорує, тощо) , сам тупо не починає. Правоохоронець на мертвяку проводить 5 хв.
7. Череп колишній член огрупування банди Антикумара, але на початках 70х років відділився, почав красти, згодом назбирав гроші та купив собі Злодія в законі, та по старій дружбі з Антикумаром помагає йому у питаннях наїзду та рекету, своїм авторитетом.
8. Череп займається рекетом з наїздом на комерсів, циган, збирає бабло, та відстоює інтереси Антикумара, відстьогує в общак.
9. При собі гравець може мати не більше 900тгр, залишок якщо такий буде здавати Антикумару, або Черепу, , це в цілях безпеки( бо якщо вбють то все бабло прийдеться лишити на мертвяку)
10. Антикумар все зібране бабло віддає Черепу на зберігання.


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
s_pohilДата: П`ятниця, 13.05.2011, 21:46 | Сообщение # 4
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
[size=11]Завдання та обов’язки барона Герича:1. Забеспечення контролю над цехами виробництва наркоковбаси, координація бойових дій , збирання коштів з циган( надлишкових), кишенькові не забирати.
2. Здати зібрані кошти сержанту Петренко.
3. Якщо Герича вбють, то він топає на мертвяк, залишає там всі гроші, чекає 5 хв, зв’язується з сержантом , бере в нього бабло в розмірі 300тгр, та продовжує грати( наголошую тільки Герич може брати бабло в сержанта, всі решта на точках)
[color=red]Завдання та обов’язки Антикумара
]1. Забеспечення контролю над точками продажу шаурми, координація бойових дій , збирання коштів від братви на общак ( надлишкових), кишенькові не забирати.
2. Здати зібрані кошти Черепу.
3. Якщо Антикумара вбють, то він топає на мертвяк, залишає там всі гроші,які вньго є, чекає 5 хв, зв’язується з Черепом , бере в нього бабло в розмірі 300тгр, та продовжує грати( наголошую тільки Антикумар може брати бабло в Черепа, всі решта на точках).

Сержант Петренко:1. В зв’язку з корумпованістю серед працівників внутрішніх органів, та розгулу бандитизма, та організованої злочинності Сержант Петренко самотужки вирішив боротись з бандою Антикумара, а саме:
2. Вишукує бандитів, та проводить арешт затриманих, супроводжує в камеру попереднього утримання КПЗ
3. Якщо бандит, осознає неправомірність своїх вчинків, та глибоко кається, Сержант добрішої души людина відпускає та благословляє затриманого, взявши при цьому незначну компенсацію, у розмірі 100 тгр., в разі непорозуміння, між стражом та затриманим, у затриманого не виявилось належної суми, сержант дає другий шанс, бандит може позичити у друзів, але ціна вже виросте до 200тгр., Але коли нахабний та жадний бандюга немае і того, тоді, сержант проводить арешт, та утримує сволоту в карцері (15хв)
4. Сержант першим не стріляє, веде вогонь тільки у відповідь
5. Якщо сержанта вбють, то разом з ним на мертвяк топає і гравець який його вбив, та проводить там 5 хв, а гравець котрий його вбив 15хв.
6. На мертвяку сержант лишає 50% бабла яке в ного є.
7. Завдання сержанта контактувати з Геричом , та забирати у ньго гроші на зберігання, (своєрідна страховка, щоб бабло не пропало під час вбивства).
8. Проводити сексотські дії видавати позиції братви.
9. зібрані кошти відносити на контрольовані циганами точки (цехи), якщо таких немає то носить з собою.
10. вести облік арештованих, потім в кінці гри коли буде вестись підрахунок , за кожного арештованого з команди бандюків накладається штраф у розмірі 300 тгр.

Злодій в законі Череп:1. Череп шанований та справедливий авторитет в злочинному світі, до якого звертаються за поміччю чесні громадяни, а саме один з таких Антикумар, якому Череп помагає боротись з безпределом на куликівщині, та встановлення сфер впливу на територіі Куликова, а саме:
2. Знаходить чорних, та по понятиям на пальцях розтлумачує постанову, розводить на бабло комерсів.
3. Комерс-циган в свою чергу віддає для братків через Черепа, які нізащо сидять по тюрмам 100тгр, якщо немає в нього таких коштів, Череп ставить Цигана на счетчик, і той біжить по ромам та позичає вже 200тгр, якщо циган виявився тупим і не хоче доганяти суть втовкмаченного, Череп просить його пройти з ним до його підвлу де він буде легенько відрізати йому пальці, та троха бити по морді, тортури тривають 15 хв.
4. Череп першим не стріляє, веде вогонь тільки у відповідь
5. Якщо Черепа вбють, то разом з ним на мертвяк топає і гравець який його вбив, та проводить там 5 хв, а гравець котрий його вбив 15хв.
6. На мертвяку Череп лишає 50% бабла яке в ного є.
7. Завдання Черепа контактувати з Антикумаром , та забирати у ньго гроші на зберігання, (своєрідна страховка, щоб бабло не пропало під час вбивства).
8. Видавати позиції Циганів.
9. зібрані кошти відносити на контрольовані братвою точки (продажу шаурми), якщо таких немає то носить з собою.
10. вести облік отморозків, потім в кінці гри коли буде вестись підрахунок , за кожного отморозка з команди Циган накладається штраф у розмірі 300 тгр.
Відносини між черепом та Сержантом як умента та злодія, по обставинам!!!!!
Організаційні питанняНаточках буде лежати в коробках бабло, команда яка захопила точку,вважає бабло своїм, з собою не тягає, залишає на точці.
Коли точку відбила протилежна команда, відповідно гроші стають їхніми
На мертвяку буде лежати коробка з написом « Гроші мертвяк Цигани», і на мертвяку в бандитів «Гроші мертвяк бандити», , коли гравця вбили він йде на мертвяк , і кладе туди всі свої гроші. З тих коробок ніякому разі бабло не брати.!!!!!

!
Підрахунок результатіВиграєкоманда , у якої в кінці гри виявиться найбільше грошей враховуючи захоплені на момент кінця гри точок+ гроші на руках гравців+гроші на руках у Циган це Сержант, у Братків це- Череп</span>вибачай Похил я в твое повідомлення запхав

реєстрація тут http://556.ucoz.ua/forum/5-33-1


 
s_pohilДата: Субота, 14.05.2011, 16:57 | Сообщение # 5
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
Де сіє дійство буде проходити (територіально)? В Куликові?

 
DokДата: Субота, 14.05.2011, 23:04 | Сообщение # 6
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
Quote (s_pohil)
Де сіє дійство буде проходити (територіально)? В Куликові?

Я думаю скоріш за все в Піонер таборі


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
s_pohilДата: Субота, 14.05.2011, 23:40 | Сообщение # 7
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
я можу взяти з собою коріша?
Того, шо я розказував з Торонто, який має свою стракбольну команду?




Сообщение отредактировал s_pohil - Субота, 14.05.2011, 23:41
 
XaBKaДата: Неділя, 15.05.2011, 00:04 | Сообщение # 8
Ефрейтор
Группа: боєць 5.56
Сообщений: 26
Статус: Offline
[quote=s_pohil]я можу взяти з собою коріша? Того, шо я розказував з Торонто, який має свою стракбольну команду?[/quote]
вступний взнос 500 канадських тугриків + сувеніри всім ))))))))


люблю лежать на голом полу....
особенно на противоположном.
 
s_pohilДата: Неділя, 15.05.2011, 00:08 | Сообщение # 9
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
я думаю порішаємо, а ти, до речі, будеш?

 
DokДата: Неділя, 15.05.2011, 12:09 | Сообщение # 10
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
Quote (s_pohil)
я думаю порішаємо, а ти, до речі, будеш?

Quote (XaBKa)
Надіюсь буду
БУДУ
буду якшо в стані буду
(то Вовчик в твому форматі я даю відповіді)

Читати треба вище


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
DokДата: Неділя, 15.05.2011, 12:11 | Сообщение # 11
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
Quote (s_pohil)
я можу взяти з собою коріша?
Того, шо я розказував з Торонто, який має свою стракбольну команду?

Звичайно я якраз дві свині зарізав


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
s_pohilДата: Неділя, 15.05.2011, 12:36 | Сообщение # 12
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
А де ти Їх тримав? На балконі?;-)

 
DokДата: Неділя, 15.05.2011, 13:00 | Сообщение # 13
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
На форумі)

Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
s_pohilДата: Неділя, 15.05.2011, 19:24 | Сообщение # 14
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
Андрюха тоже буде (відписатись не може, бо не може на форум зайти)

 
DokДата: Неділя, 15.05.2011, 22:52 | Сообщение # 15
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
Quote (s_pohil)
Андрюха тоже буде (відписатись не може, бо не може на форум зайти)

ВЫН НАПЕВНО НЕ РЕЭСТРУВАВСЯ


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
s_pohilДата: Неділя, 15.05.2011, 23:41 | Сообщение # 16
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
казав шо пробував, завтра може зайду до нього сам попробую

 
DokДата: Понеділок, 16.05.2011, 21:22 | Сообщение # 17
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
зявилась нова інфа, читаєм вище

Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
XaBKaДата: Понеділок, 16.05.2011, 23:22 | Сообщение # 18
Ефрейтор
Группа: боєць 5.56
Сообщений: 26
Статус: Offline
Док. я троха не поняв.... surprised
шо значить " ... при зустрічі з Черепом (ну або сержантом) .. "
зустріч -- то просто побачив ?
чи зустріч то Череп/сержант гравця за руку має схопить ????
і типу просто дати дьору можно ???


люблю лежать на голом полу....
особенно на противоположном.
 
DokДата: Вівторок, 17.05.2011, 02:40 | Сообщение # 19
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
[
Quote (XaBKa)
Док. я троха не поняв....
шо значить " ... при зустрічі з Черепом (ну або сержантом) .. "
зустріч -- то просто побачив ?
чи зустріч то Череп/сержант гравця за руку має схопить ????
і типу просто дати дьору можно ???

можна, але то вже є активні дії, прти яких сержант або череп можуть відкрити вогонь на пораженіє поправив в сценарії, дякую за підказку
рс. то вже на рогляд по обставинам сюжет скользящий можна робити так, а можна подругому, в любому випадку буде якийсь результат, тут питання чи принесе воно користь чи ні, наприклад: якшо в Черепа на руках багато бабла то вигідно вальнути бо він злиє половину на мертвяку, що потім піде в користь циганам, якщо нема бабла то користі мало, тільки шкода бо з собою на мертвяк він победе гравця котрий його вбив, так само з ментом, Дати йому бабла, багато а потім вальнути, половина зароблених коштів Циганських перейде на мертвяку до братви, але не забувайте він прийде знову і буде мстити , бо на мертвяку він дуже короткий час 5 хв.


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
DokДата: Вівторок, 17.05.2011, 03:43 | Сообщение # 20
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
валюта яка буде пррисутня на грі

добавлю ще що буде антуражний реквізит cool angry

а ось як буде виглядати сержант Петренко

А так вигладає Череп

Прикрепления: 5593853.jpg (180.6 Kb) · 4764110.jpg (42.5 Kb) · 3265669.jpg (5.4 Kb)


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
s_pohilДата: Вівторок, 17.05.2011, 09:07 | Сообщение # 21
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
многа букв, а, до речі, хто буде Черепом, сержантом?

 
DokДата: Вівторок, 17.05.2011, 16:47 | Сообщение # 22
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
Quote (s_pohil)
многа букв, а, до речі, хто буде Черепом, сержантом?

про многа букв, то питання не доречне, читати вчись, тут викладено сценарій в максимально зрозумірій формі, з нюансами, щоб потім не говорили шо шось не клеется, і на построенії не втовкмачувати 2 години. На рах Черепа та Сержанта, я опреділився, розкажу на самій грі, а розподіл по командах буде методом жеребкування , він себе оправдав на минулій грі.


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
s_pohilДата: Середа, 18.05.2011, 09:21 | Сообщение # 23
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
[quote=Dok556(siloflex)]про многа букв, то питання не доречне, читати вчись, тут викладено сценарій в максимально зрозумірій формі, з нюансами, щоб потім не говорили шо шось не клеется, і на построенії не втовкмачувати 2 години. На рах Черепа та Сержанта, я опреділився, розкажу на самій грі, а розподіл по командах буде методом жеребкування , він себе оправдав на минулій грі. [/quote]
Якраз питання доречне бо я, наприклад, вже настроївся бухати, а питання гри то вже як карта ляже biggrin


 
DokДата: Середа, 18.05.2011, 17:45 | Сообщение # 24
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
Quote (s_pohil)
Якраз питання доречне бо я, наприклад, вже настроївся бухати, а питання гри то вже як карта ляже

карта ляже так шо прийдеться пограти, а побухати.... , по результатам зароблених на грі тугріків smile
Доречі спеціально для тебе можу придумати ще одного ігрового персонажа "Месний бухарь Вася"


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
s_pohilДата: Середа, 18.05.2011, 19:52 | Сообщение # 25
Полковник
Группа: Старпом
Сообщений: 719
Статус: Offline
Согласен на Васю

 
DokДата: Середа, 18.05.2011, 22:35 | Сообщение # 26
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
спеціальна міссія для "бухаря Васі", позбирати всі бутилки, на мертвяку поміняти на бабло, потім піти до циган на точку і поміняти бабло на бухло,

Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
ChechenДата: Четвер, 19.05.2011, 12:24 | Сообщение # 27
Полковник
Группа: Чистильщик
Сообщений: 496
Статус: Offline
Quote (s_pohil)
Відносини між черепом та Сержантом як умента та злодія, по обставинам!!!!!

Если можно по-подробнее, просто возможны непонятки:
1. Кто кого из них кидает на бабло и возможно ли это вообще;
2. Если возможно, то как это будет происходить (технический принцип кидалова);
3. Стреляют ли они друг друга;
4. Если рядом с одним из них боец его группировки, как этот факт влияет на процесс кидалова;
5. Если произошла ситуация п.4, дает ли численное преимущество возможность захапать одного из данных ключевых персонажей в подвал или КПЗ, и возможен ли сей акт по отношению к ним.

Quote (s_pohil)
На мертвяку буде лежати коробка з написом « Гроші мертвяк Цигани», і на мертвяку в бандитів «Гроші мертвяк бандити», , коли гравця вбили він йде на мертвяк , і кладе туди всі свої гроші. З тих коробок ніякому разі бабло не брати.!!!!!

Не сочтите за дерзость, но есть предложение: При подсчёте итогов, деньги из коробок «Гроші мертвяк .....» защитывать в баланс противоположной группировки. Мне кажется так будет справедливей, чем больше противника настрелял, тем больше приплюсуется бабла при подсчёте.

Quote (s_pohil)
На мертвяку сержант лишає 50% бабла яке в ного є.

Quote (s_pohil)
На мертвяку Череп лишає 50% бабла яке в ного є.

Может не нужно им оставлять эти 50% на мертвяке, иначе начнется охота и геноцид представителей правоохранительных органов и авторитетных личностей организованной преступности.

Прошу прощения за большое количество букв biggrin , но хотелось разобраться с нераскрытыми (с моей точки зрения) нюансами сего юморного действа.


Не говори мне что делать, и я не скажу куда тебе идти.
 
ChechenДата: Четвер, 19.05.2011, 12:29 | Сообщение # 28
Полковник
Группа: Чистильщик
Сообщений: 496
Статус: Offline
Quote (s_pohil)
реєстрація тут http://556.ucoz.ua/forum/5-33-1[/size]

Ссылка не работает!!! cool
Где регистрироваться? wacko


Не говори мне что делать, и я не скажу куда тебе идти.
 
ChechenДата: Четвер, 19.05.2011, 12:36 | Сообщение # 29
Полковник
Группа: Чистильщик
Сообщений: 496
Статус: Offline
Прошу прощения, регистрацию нашел, все в порядке.
Но ссылка все равно не работает.


Не говори мне что делать, и я не скажу куда тебе идти.
 
DokДата: Четвер, 19.05.2011, 13:55 | Сообщение # 30
Генералісімус
Группа: Адміністратор
Сообщений: 1602
Статус: Offline
Quote (Chechen)
Если можно по-подробнее, просто возможны непонятки:
1. Кто кого из них кидает на бабло и возможно ли это вообще;
2. Если возможно, то как это будет происходить (технический принцип кидалова);
3. Стреляют ли они друг друга;
4. Если рядом с одним из них боец его группировки, как этот факт влияет на процесс кидалова;
5. Если произошла ситуация п.4, дает ли численное преимущество возможность захапать одного из данных ключевых персонажей в подвал или КПЗ, и возможен ли сей акт по отношению к ним.

Отже даю відповідь
1. відносини як я вже сказав ,як у мента з бандитом, і навпаки, вони діють по обставинам ( можливо домовляться, можливо ні, можливо стануть друзями, або навпаки ворогами, сюжет не лінійний,
2 Череп або Сержант може стріляти у відповідь ,або коли гравець не реагує на наказ зупинитись тобто проводить активні дії просто так Череп і Мент сам не починає. ( тобто (Ч) або (С) зупиняє будь-якого гравця кожен з протилежної команди наказує їм зупинитись, та вимагає гроші).Щоб кинути (Черепу )-(Сержанта) і навпаки на гроші самий простий метод вбити , тоді він віддає 50% бабла на мертвяку , але якщо існують інші методи придумані на місці, то їх можна використовувати
3 Все залежить від обставин, але взагальному так можуть.
4 Ні, вони з групою не ходять, діють поодинці, в конфлікти не влазять, їх задача збирати бабло, і чим вони ефетивніше будуть працювати тим краще
5 ні, у сторін завдання інші, сторони не являються , членами групировки черепа, абож ментами, тому вони персам (Ч) та (С) не помагають захоплювати гравців в полон, з другої сторони Перси (Ч) (С) будуть давати гавцям міні завдання стелс місії, за які вони (гравці)будуть отримувати бабло(зараз якраз над тим працюю потім добавлю) список завдань стелз місій видаються (Ч)(С)перед грою
Quote (Chechen)
Не сочтите за дерзость, но есть предложение: При подсчёте итогов, деньги из коробок «Гроші мертвяк .....» защитывать в баланс противоположной группировки. Мне кажется так будет справедливей, чем больше противника настрелял, тем больше приплюсуется бабла при подсчёте.

Саме так і задумано, дякую за зауваження

Quote (Chechen)
Может не нужно им оставлять эти 50% на мертвяке, иначе начнется охота и геноцид представителей правоохранительных органов и авторитетных личностей организованной преступности.

Потрібно, щоб не було беспределу з сторони (Ч) (С) їм тоді пофігу буде смерть , а так стремно, і команду підвести , і вчасно бабло на базу носити, шоб крупних сум не було, бо вальнуть тоді половину віддай

Дакую за коментар, думаю я дав вичерпну відповідь на усі питання


Не задавай дурні запитання, якщо не хочеш почути дурну відповідь
 
Форум » Ігри від 5.56 » Локальні ігри » Гра 29.05 "Війна кланів" або Куликівська битва (запрошую команду 5.56)
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:

Designed by KACEP © 2024