Quote (Chechen)
Я так понимаю, что тебя выкинуло из маршрутки на дорогу и ты долбанулся головой об бордюр проезжей части
Я теж так подумав :)
Вставлю і я своїх 5 копійок:
Я перший раз на Сталкері, і скажу що гра в цілому сподобалася. До плюсів однозначно можна зарахувати технічну підготовку оргів - детектори руху та FM-передатчики просто супер! Це якраз і найбільше сподобалося - попри конкуренцію від інших сталкерів і шастання монстрів обережно витягувати артефакти перед датчиком руху :)
Дуже сподобався початок гри - коли завербували 2 сталкерів і з їхньою допомогою здобули міну :)
До мінусів гри - це неправильна цінова політика. Та й квести були провалені, бо були не до кінця продумані. Вчений сам сказав що квести писав в останній тиждень ....
Як би не поблажки від організаторів (зброя та спецкартки з бонусами) то б гра була б не цікавою.
А і ще монстрів було замало :) я бачив тільки 2 снорка і то біля бази вчених. Хавка навіть монстра не встиг знайти.
А вояки? Гм... ну впринципі гру вони не порушили. Заломили ціну бо самі не знали що насправді ми там накопали. А оскільки ми постійно як не цигани то бандюки , то б хто ж нам повірив що у нас такого бабла немає.
P.S. Хоча вони могли нас просто завернути назад, а не розстріляти. Всежтаки ми по дорозі спокійно йшли а не перехаодили кордон через кущі....